شما می توانید جهت آشناییت بیشتر با نویسنده به ادامه مطلب مراجعه نمایید
وحید جلیلی:
متولد: 1352/ مشهد مقدستحصیلات: کارشناسی ارشد معارف اسلامی و اقتصادمسئولیت ها: سردبیر روزنامه ابرار، مجلات سوره، راه و مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامیوی در سال هفتاد وارد دانشگاه امام صادق شد.
و در رشته معارف اسلامی و اقتصاد در مقطع کارشناسی ارشد از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.او کار مطبوعاتی را از دوران دانشجویی و در نشریه تفکر بسیجی، نشریه داخلی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) آغاز کرد و در سال ۷۵ به مجله نیستان رفت و در آنجا با سید مهدی شجاعی نویسنده و روزنامهنگار ایرانی همکار بود.وی در سال 76 عنوان بهترین مقاله نویس فرهنگی کشور را برای نوشتن مقاله ای با عنوان "چه نباید کرد؟" در نشریه نیستان کسب کرد. سید مهدی شجاعی در آخرین شماره ماهنامه نیستان در مورد حضور وی در تحریریه نیستان نوشته است «حضور جلیلی حال و هوای دیگری به تحریریه نشریه بخشید.»
او پس از توقیف ماهنامه نیستان به روزنامه ابرار رفت و در سال ۸۱ سردبیر روزنامه ابرار شد.جلیلی پس از ابرار به حوزه هنری رفت و از اواخر سال 81 سردبیری ماهنامه سوره را بر عهده گرفت و تا شماره 30 در دوره جدید، نشریه را اداره کرد. مجله ای که پیشتر سید مرتضی آوینی عهده دار سردبیری آن بود. علیرضا قزوه دربارهی وحید جلیلی گفته است:
«وحید جلیلی برایمان همانقدر عزیز و دوست داشتنی ست که آوینی شهید.»جلیلی تا سال ۸۵ هدایتگر مجله سوره بود.
اما در اواخر همین سال، او و همکاران اش در تحریریه ی چهارم سوره، به دلیل اختلاف با شیوه ی مدیریت وقت حوزه هنری و سازمان تبلیغات اسلامی (حسن بنیانیان و حجت الاسلام خاموشی)از سوره اخراج شدند.دلیل اصلی اخراج که به خودتوقیفی سوره نیز انجامید سرمقاله ای بود که جلیلی با عنوان "انقلاب فرهنگی منهای فرهنگ انقلابی!" نوشته بود که این مقاله بعدا در ویژه نامه "انقلاب" راه در اسفند 85 منتشر شد.
پس از این اخراج، وی و همکاران اخراج شده اش، دفتر مطالعات جبههٔ فرهنگی انقلاب اسلامی را پایه گذاری کردند.انتشار مجلهٔ راه، جشنواره مردمی فیلم عمار، جشنواره موسیقی ضدآمریکایی طبس و راهبری ده هاجریان فرهنگی دیگر ثمره ی این دفتر است.
استفاده میکنیم.